Monday

Maulid Mubarak/Selamat hari Lahir..~



salam sejahtera..assalamualaikum~
Sebelum next posting,sedikit selingan..mengumumkan.. mereka2 yang lahir di bulan ni...ana ucapkan maulid mubarak..slamat hari lahir..& Hepi besday..

Allah selamatkan kamu..

Allah Selamatkan kamu..
Allah selamatkan kamu semua..
Allah selamatkan kamu..




Moga2 antum semua dirahmati Allah,diberkati perjalanan hidup,dijauhi dari maksiat,dipenuhi dengan nur hidayah,yang melimpah-limpah,beserta hati yang tidak gundah,menempuh hari-hari yang cerah,keberkatan yang tak sudah,petunjuk jalan dr Allah,Semoga segalanya dipermudah..

InsyaAllah...

Mereka2 tersebut yang menjadi dan akan meningkat usia lagi adalah : ni yg ada dlm rekod saje la,yg tkde,harap maaf,bleh bgtau.leh masuk dlm rekod :D

1- AbdulQader Ahmed [SRC] - 1 Mei
2- Muhammad Khairol Khalid[SRC] - 2 Mei

3- Amirul Ridzuan Hanif [SRC] - 11 Mei
4-Syarifah Anis Syafika [tanzim IU]- 28 Mei
5- Zahidahtul Kamaliah Bt Saharun [tanzim IU] - 31 Mei 1988[budak kecik :p]
6-Liang Weng Keong [SRC] - 31 Mei
7- Siti Suraya [tanzim IU] - 25 Mei
tmbahan - Nor'ain Sha'ari -exact tarikh x sure :P
8-Mohd Hamdan Mohd Sharif- 16 /6/1986

Bagi la hadiah kt mereka2 ni.Moga antum pun dimurhkan rezeki jugak :D kalo adiah utk ida tu,bagi kecik2 sudah.tgk saiz sama la :P kalo utk khairul,bagi besar2 sikit,bg tedy bear gajah ke..ape ke..tk pun bg je milo ais+ais kosong..haha..[utk yg paham shj :p]

yang paling penting,utk org yg nombor 8 tu.hahha :D bagi in advanced adiah pun tkpe,kank dah stat praktikal tk bleh dah,jauh,hehe :D



Ni ana adiahkan kek..ambik la.ambik2.jgn malu2 :)

p/s : kalo nak kek kaler lain bgtau :D






6 comments:

Sang Kencana said...

nak hadiah :)

hamdan al-kandahlawi said...

harharhar..nnti la aku bg.lepas aku kerja karang bleh ar :D

Ida said...

tQ tQ tQs :D

bdk kecik tp cutee.perasan skejap.xpe kan.hahaha.
nak adiah nak adiah tp xnak adiah kecik2.nak besau2 :p

btw, yg no 8 tu, lambat lagi kot.lain bulan x leh masuk geng ;p

kek kaler pink ada?

norain shari said...

salam,besday EX anak buah ni lupa eyh?

hamdan al-kandahlawi said...

To ain : eh..ainnye besday lupe nak masukkan..:P tp bulan 5 jugak..bile ek exact date :P sori~~rekod tu baru establish.dulu2nye dh hilang..ntah ke mane.

To cik idaz :

jgn besor2..nnti tenggelam ida,nampak adiah bergerak sendiri,orgnya tkdak.:P.haha..no. 8 tu sbb nnti 9 june dh tkde kt melaka..:P

kek pink?cuba g ke google.com..pastu type-kek pink-.sure ade nye..hahha:P

Anonymous said...

ainnye birthday... 24 may... kan ain kan... rsnye betul dah dlm record ni..=D