Thursday

punca sebenar stadium T'ganu rUntUh dah DiKetAhui !!!



Salam semua...

isu stadium terengganu yang runtuh,walaupun baru pakai dlm 2 thn lebeyh,menelan kos lebih 200 juta telah runtuh bumbungnya,dan dikhuatiri strukturnya juga kemungkinan boleh mendatangkan kesan.

setelah dianalisa..punca sebenarnya..adalah seperti gambar di bawah-kemungkinan gmbr ni dirakamkan secara tak sengaja oleh orang awam.mari kita saksikan! :





itu dia..tunggu ultrman lambat sgt seyh..

p/s : gurauan semata2 :P



al-kandahlawi
An-Nushrah

10 comments:

khaulah said...

erk... hahaha ish3... =p
update jugak akhirnye~..

مرضيا تي محمد جا ميلي ~ said...

cis!

~nEmo~ said...

haha =D
ultraman nak kena datang dari Tokyo.sebab tu la lambat

zinnirah_aljannah said...

cis! ini bole bikin marah rakyat terengganu~ :P

Aizuddin said...

sbnrnya ultraman dtg lmbt sbb diorg gaduh sesama sendiri...sape nk turun dulu...sbb kan ultraman ada byk....
gaduh punya gaduh last2 tak dpt decide sape kena tolg kat terengganu tu...

El-Zaffril said...

Hamdan... beria la saya ingat betul2... hurm....

hamdan al-kandahlawi said...

to mardiati : jgn marah :P

to khau ghau : bz ar\

to nemo : salah2..sbb flight ultraman tu delay la..

to zinnirah: alamk..rakyat tergganu dh marah.tlg2~

to aizuddin : salah tu...sbenar-benarnya..suma ultraman tu semayang istikharah,sapa nak di hantar selamatkan bumi..tu lmbt skit

to abg zapril : haha..senyum2 :D

khaulah said...

huhu napa khau ghau..
okok.. phm2..bzbz.. almaklumlamlaa.. studnt baru tgh masuk cmpus =)

selamat menghabiskan menggunakan sebaiknya saat2 terakhir menjd OC! hehe

Nini Marini said...

Salam,

Huhu, tadi sy ade tinggal comment, tapi tersilap post rupenye. bukan kat entry yang the latest. di entry bersungguh² kalau tak silap.

Ala kulli hal, teruskan menulis ye.

p/s: ingatkan betul² pasal stadium tuh.isk3.

hamdan al-kandahlawi said...

ek..post apo ek?copy la balik.haha.

wah..alamak.org perancis jenguk blog :P