Monday

almari hEbaT utk diJuAl!!~

assalamualaikum..

slm sejahtera kpd semua..

anda mempunyai pakaian?anda masih menggunakan almari plastik yang sekejap2 senget ke kanan dan kekiri?anda ada almari yang dah koyak2 menunggu masa untuk rebah ke bumi?barang2 anda banyak,tapi tktau di mana nak masukkan supaya selamat?anda mahukan susun atur barang dengan baik?anda memang org kaya dan tktau nak campak duit ke mana?

jika anda termasuk orang2 di atas,maka andalah yang kami cari!!

di sini ada promosi 2 almari::

JUALAN Hebat!! tak rugi memilikinya!


2 almari yang telah berada dalam pasaran!!!

Selain dari almari ini,ada juga perabot tambahan yang akan diberi secara percuma.

Pakej Jualan adalah seperti berikut :


PAKEJ Rangsangan A


almari comel yg hebat

Almari besar 2 pintu,dan 2 laci berwarna coklat kayu.Lengkap beserta anak kunci,masih baru,digunakan x sampai setahun.

Di tambah dengan :



Cermin chombi eksklusif

Cermin Chombi eksklusif,(nama sengaja diberi) diserikan dengan frame kayu warna coklat.Cermin yang pasti akan membuatkan anda perasan hensem atau perasan cantik tanpa berbelah bahagi.ni kalau di mydin biasa2 paling murah pun RM30++ se unit.

Harga keseluruhan pakej ini adalah sangat hebat!

Harga Tawaran Pakej A:

1 Almari + 1 cermin chombi : RM 139.00 SHJ ( termasuk kos delivery)

Bayaran boleh dibuat 2 kali,down payment RM70.Bulan seterusnya boleh bayar lagi RM69.

julung kali di muka bumi ini.!!Sapa yang jual guna harga ni pasti bankrap kedainya.Tapi kami tetap menawarkan kepada anda,kerana kami berkhidmat untuk masyarakat.Ingat! Kami bukan along,kami bukan lelong,kami cuma nak tolong. :D

Harga Tawaran adalah termasuk kos penghantaran di sekitar bukit beruang.Luar bukit beruang,kos penghantaran adalah RM2 utk 1kilometer.



PAKEJ RANGSANGAN B







almari damai

Ciri-ciri :

Almari Damai Eksklusif didatangkan dengan satu varian.Warna cerah,dengan 2 pintu dan 2 laci.Lengkap dengan ciri eksklusif yang mendamaikan jiwa sesiapa yang memilikinya,especially MMU student. :D Di hiasi dengan cermin "built-in".Maka anda tak perlu lagi beli cermin.

Tawaran di atas ini juga termasuk sebuah tempat gantung pakaian 4 lane diberi secara percuma.

Harga Tawaran :

1 Almari Damai + rak sangkut baju = RM129.00


Pakej penghantaran juga adalah seperti di atas tadi.

Cara Bayaran juga boleh dibuat 2 kali,down payment RM 70.,dan selebihnya pada bulan seterusnya.

Sesiapa yang ingin/berminat untuk memilikinya,sila hubungi saya :

Mohd Hamdan
013-6286991
mx_dn@yahoo.com

tawaran hebat masih dibuka,dan jangan lepaskan peluang ini! :D

anda boleh datang melihat2 almari ini di Teratak An-Nushrah,406E,Taman Bunga Raya.nak datang bgtau dulu,insyaAllah saya akan escort.:)

Jika beli kedua2 pakej,anda akan dikurniakan dengan hadiah berupa :





HONDA Civic Hybrid.Murah saja dengan tambahan bayaran sebanyak RM129,980 + harga pakej di atas :D sendiri kira la~


p/s : Tlg sampaikan kepada kwn2 yg lain.Kepada ejen yg mendapatkan pembeli,anda akan dianugerahkan 5% commission dari harga Jualan.


al-kandahlawi
Teratak An-Nushrah
www.pembinamelaka.com
www.iumelaka.com

9 comments:

nurul said...

eh nape tiba2 gmbr almari tu setting dia lawa?? bukan dlm rumah tu ***** tuuutttt... hahhahaa..

perghh... power giler wat marketing n sales...

patutlah TM amik dak account tp soh wat keje marketing n sales...

ni tersilap major kot masa blaja dlu... hahaha...

pantu 4 rangkap~

mari mari mari
mari beli almari
apa tunggu lagi
nnt korang rugi....

hamdan al-kandahlawi said...

oit..

jgn wat fitnah ar..dosa lg teruk dr bunuh org tau!

department je la.ada gak link ngn akaun cm account receivable and etc,utk permulaan mmg la kena tau suma department dlu..appa ra..nnti baru aku leh naik jd manager :D dah jadi CEO TM nnti tgk la..hihi

khaulah said...

huhu mmng sesuai la..
kita tunggu CEO nanti..


agent pun 5% oklah tu...

WAN HAFFIZ said...

ok2...kite tgk cam ner ujung minggu ne....cop dulu almari damai tu...hahahha

Faiz Faiza said...

aish..awat xfree dlvry to kl...musti ramai nk

kay said...

jangan beli yer rakan2. hamdan nk wat zakat kat aku hahaahhahahaa.

hamdan al-kandahlawi said...

to kak faiz :

alamak..kalo delivery ke KL..harga jd 2 kali ganda la :D

to wan hafiz :

cepat confirmkan booking anda :D

WAN HAFFIZ said...

kite tgk jumaat ne cam ner....YTM ooo YTM...

al-kandahlawi said...

to kay :

ciss..ko mmg nak kena charge ni! :D

to apis :

set,jumaat ek.pastu kta g umbai.:D